NutriAcademys.r.o.

Akademie výživy a sportu

Knihy, skripta a vědecké publikace

Nutrirestart aneb zpátky do FLOW. Revoluční kniha o odkyselení a životním restartu. Radka Burdychová, NutriAcademy, s.r.o., 2014. K dostání ve všech knihkupectvích v ČR i na Slovensku, právě vychází v anglickém i německém překladu.

 

Nutrirestart Zásadotvorný jídelníček a Zásaditá péče o tělo-podpůrná terapie pro zdraví a krásu

 

 

Poradce pro výživu. Kniha pro výživové poradce. Radka Burdychová, 2014.

 

Preventivní výživa. Radka Burdychová, 2008.

Mikrobiologická analýza potravin. Radka Burdychová, 2009.

Biogenic amine-forming microbial communities in cheese. Radka Burdychová, Tomáš Komprda, FEMS Microbiology Letters 12/2007; 276(2):149-55. 2.72 Impact Factor.

Some factors influencing biogenic amines and polyamines content in Dutch-type semi-hard cheese. Tomáš Komprda, Radka Burdychová, Vlastimil Dohnal...,  European Food Research and Technology 04/2008; 227(1):29-36.1.39 Impact Factor.

Tyramine production in Dutch-type semi-hard cheese from two different producers. Tomáš Komprda, Radka Burdychová, Vlastimil Dohnal,...Food Microbiology 05/2008; 25(2):219-27. 3.37 Impact Factor.

Tyrosine- and histidine-decarboxylase positive lactic acid bacteria and enterococci in dry fermented sausages. Tomáš Komprda, Vlastimil Dohnal, Radka Burdychová, Meat Science 11/2010; 86(3):870-7. 2.23 Impact Factor.

Characterisation of potential probiotic Lactobacillus strains of human origin. Alena Španová, Kristýna Turková, Vladimír Dráb, Miroslav Špano, Radka Burdychová, Bohuslav Rittich. Journal of Biotechnology 11/2010; 150:304-304. 2.88 Impact Factor

Expression of Actinobacillus pleuropneumonia gene coding for Apx I protein in Escherichia coli. Radka Burdychová, Milan Bartoš,...FEMS Microbiology Letters 02/2004; 230(1):9-12. 2.72 Impact Factor.

PCR-based method for identification of integration events in the Pichia pastoris genome. Radka Burdychová, Viktor Růžička, Milan Bartoš. BioTechniques 01/2003; 33(6):1214-6, 1218. · 2.75 Impact Factor

Měření složení lidského těla – účinný nástroj pro práci výživového poradce i lékaře